Îți merge mintea
ceas și câștigi
timp pentru tine

Acutil îți hrănește mintea și te antrenează să
folosești mai eficient timpul, ca să ai spor la
muncă și să te bucuri de timpul liber.

Află cum recâștigi timpul tău

Acutil supliment alimentar

PENTRU O MINTE MEREU ÎN FORMĂ

Antrenorul mintii

PENTRU O MINTE MEREU ÎN FORMĂ

Acutil conține un complex optim de acizi grași nesaturați Omega 3, extract de Ginko Biloba, fosfatidilserină, vitamina E, acid folic și vitamina B12 care îți hrănesc mintea și te ajută să o menții în formă.

Susține funcțiile cognitive: gândirea, învățarea și memoria Susține funcțiile cognitive: gândirea, învățarea și memoria
Îmbunătățeste atenția, capacitatea de decizie, viteza de reacție Îmbunătățeste atenția, capacitatea de decizie, viteza de reacție
Crește rezistența la stres și suprasolicitare intelectuală Crește rezistența la stres și suprasolicitare intelectuală
Previne tulburările de memorie asociate vârstei Previne tulburările de memorie asociate vârstei
Îmbunătățește fluxul circulator cerebral și are efect antioxidant Îmbunătățește fluxul circulator cerebral și are efect antioxidant
Este bine tolerat și ușor de administrat Este bine tolerat și ușor de administrat
calendar

Poți scăpa de stres și epuizare cu un program simplu, dar consecvent. Antrenează și hrănește mintea cu Acutil zilnic și vei vedea rezultate în 3-6 luni.

Adaugă programul în calendar

PĂREREA SPECIALIȘTILOR

Dr. Ileana Brînză

Medic primar MF, Brăila

"Cred că sunt aproape 10 ani de când recomand Acutil. Ca medic de familie, m-am bucurat când pacienții mei, aflați în diverse situații medicale, au putut beneficia de un medicament ușor de administrat și fără interacțiuni medicamentoase. Lipsa reacțiilor adverse a făcut ca Acutil să fie acceptat cu ușurință de pacienți:

- adulți sănătoși dar cu multe provocări profesionale și familiale, asupra cărora stresul își spunea cuvântul: erau obosiți, cu dificultăți de concentrare sau memorare;
- adulți cu stari depresive minore sau anxietate, lipsiți de energie și cu dificultăți în luarea unor decizii;
- vârstnici cu declin cognitiv minor, cu sau fără dispoziție depresivă.

Prin compoziția lui, Acutil, asigură suportul metabolic neuronal necesar tuturor tipurilor de pacienți enumerați.

Practica mi-a dovedit că efectele echilibrului cognitivo-psiho-emoționale apar încă din primele 8-12 săptămâni de tratament, iar după 6 luni pacienții beneficiază de consolidarea rezultatelor obținute.

Starea de bine obținută inițial i-a făcut pe unii pacienți să folosească până la un an medicamentul, alții optând pentru administrarea discontinuă, în cure de 3 luni de două ori pe an.

Am urmărit pacienții și i-am susținut în opțiunea terapeutică aleasă pentru că rezultatele obținute au fost pe măsura așteptărilor!"Dr. Dana Schitiu

Medic primar psihiatru, București

"În condițiile stresului cotidian din ce în ce mai intens, este important ca în arsenalul terapeutic al medicului care se ocupă de managementul stresului să existe opțiuni care să îi permită să ajute persoane din orice categorie de vârstă, de la elevi și studenți sau adulți cu program solicitant, până la vârstnici care încep să dezvolte tulburări de memorie.

Pentru mine, ca medic psihiatru, Acutil s-a dovedit a fi o asemenea opțiune, fiind eficace și ușor de administrat. Am avut rezultate deosebite cu Acutil ca unică recomandare în cazul adulților activi, sănătoși, dar suprasolicitați și stresați. Efecte vizibile de îmbunătățire a statusului emoțional și al performanțelor intelectuale am remarcat după 3 luni de administrare iar stabilizarea efectelor, după 6 luni.

În plus, datorită faptului că este lipsit de interacțiuni medicamentoase și nu are efecte adverse l-am asociat cu succes ca suport al medicației din tulburările cognitive și depresive."

ARTICOLE PENTRU ANTRENAMENTUL TĂU

"Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Învață în fiecare zi ca și cum ai trăi pentru totdeauna."

"Succesul nu este final, eșecul nu este inevitabil: curajul de a continua este ceea ce contează."

"Dacă nu ești dispus să riști pentru a obține ceva extraordinar, va trebui să te mulțumești cu o viață obișnuită. "

"Toate visele tale pot deveni realitate dacă ai curaj să le urmezi. "