Luptă împotriva factorilor de stres pentru zile liniștite la job!

Zi de zi războiul continuă: pe hol, la cafea, în sălile de meeting. Factorii de stres reușesc să te găsească și să-ți afecteze atenția, memoria și productivitatea zilnic. Dar acum ai armele necesare să lupți împotriva lor: Acutil îți arată cum să le vii de hac celor mai infami factori de stres întâlniți la birou!

Campania s-a încheiat. Felicitări câștigătoarei: Adriana Micsa

FACTORII DE STRES

 • Seriful
  Acutil

  Are mereu armele încărcate cu cele 6 substanțe active din Acutil ca să mențină ordinea în birou. E mereu de partea ta când dai nas în nas cu mailul, prezentarea sau copiatorul care sunt gata să-ți strice ziua.

 • Mail-ul
  panicat

  Înfruntă-l cu o porție sănătoasă de Acutil și imediat îi tai din vânzoleală și nu-l mai lași să se dea în spectacol, de parcă ar fi șeful telefonului tău.

 • Prezentarea
  cu feedback

  Scoate la înaintare o doză zdravănă de Acutil și capeți noi forțe să te răfuiești cu prezentarea care ți-a dat de furcă toată săptămâna. Acum, când o trimiți la plimbare, nu mai are curaj să se întoarcă plină de feedback.

 • Copiatorul
  posesiv

  Cu necesarul de 6 substanțe active din Acutil, nu mai trebuie să-l rogi frumos să dea drumul foii, pur și simplu îl bați cu propriile arme. De acum încolo va fi prea speriat să se mai blocheze înainte de vreo ședință importantă.

 • Laptop-ul
  somnoros

  După ce ți-ai luat doza zilnică de Acutil, nu îți mai bați capul cu bătrânul laptop somnoros, ci îi dai de ales direct: ori ține pasul, ori îl scoți la pensie înainte de vreme. Te asigurăm că în luna următoare va zbârnâi de energie.

 • Telefonul
  de la birou

  Nu ne-am mai certat odată cu el?! Ba da, aproape în fiecare zi. Dar când Acutil îți vine zilnic în ajutor cu un plus de 6 substanțe active, telefonul nu te mai ia pe nepregătite, oricând s-ar trezi să sune.

Ține-ți mintea în formă și scapă de stresul de la birou!

Nu lăsa factorii de stres de la job să facă legea, dar nu uita să menții și un tratament cu Acutil pentru cele mai bune rezultate.

Poți găsi Acutil în următoarele farmacii și magazine online:

CUMPĂRĂ ACUM

Instrucțiunile jocului

Ce trebuie să faci tu?

 • Țintește factorii de stres activi și doboară-i printr-un click când încep să se miște pe ecran.

Ce mai aștepți, șerifule? Pune mâna pe revolvere și arată-le factorilor de stres ce părere ai despre ei!

Începe jocul